Chefkok wijsheid:“Samen eten is olie voor de vriendschap.”

Informatie

Wie zijn wij

Hapdedag.nl is een initiatief van een aantal notoire daghappers die vinden dat de Enschedese daghapper tekort wordt gedaan. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan en hebben hiervoor hapdedag.nl in het leven geroepen. Dus vanaf nu elke dag de lekkerste hap op hapdedag.nl

Wat doen wij

We verzamelen speciaal voor jou de beste en lekkerste daghappen van Enschede en omstreken. Deze plaatsen wij samengehapt op een overzichtelijke pagina. Op de achtergrond zijn wij druk bezig een interactieve menu kaart voor Enschede en uiteraard omstreken te realiseren. Daarmee kun je op basis van gerecht of lokatie makkelijk via onze site je keuze voor een restaurant maken. Daarnaast zal binnenkort onze mobiele pagina ook de ether in gaan. Zo kun je vanaf het terras, kroeg of balkon kiezen waar je vandaag je daghap eet. Blijf ons volgen voor deze updaten en speciale daghap acties! Rome is ook niet op één daghap gebouwd!

Wat is een daghap

Een daghap is welbekende term in Enschede en omstreken. Zo bieden vele eetcafés en restaurants voor een fijne prijs een goede hap aan. Daghappen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je vrijwel elke dag een keuze maken uit kip, vlees of vis uit de Italiaanse, Franse, of Hollandse keuken. Zo kun je bijvoorbeeld al voor € 7.50 geweldig op de Oude Markt genieten van een goede maaltijd en alle gezelligheid die Enschede met zich mee brengt. Lekker eten in een gezellige ambiance voor een leuke prijs! Je kan dus de daghap prijzen voor het avond is.

Waar kan ik daghappen

Daghappen kan in Enschede en omstreken bij vele restaurants. Op de Oude Markt, binnen de singel of lekker buitenaf. HapdeDag.nl heeft altijd de perfecte locatie voor je. Kijk op de homepage voor de aangesloten eetcafés en restaurants. HapdeDag.nl is altijd bezig met uitbreiden van haar aanbieders. Is jouw favoriete restaurant of eetcafé nog niet aangesloten bij ons, laat het ons weten. Vraag aan elke daghap wat hij wil, en hij zal het u zeggen!

Uw eetcafé of restaurant op HapdeDag.nl? Meld u nu aan via het contact formulier!