Chefkok wijsheid:“Wie gaat slapen zonder te hebben gegeten, staat op zonder te hebben geslapen.”

Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van de Enschedese daghap-restaurants

De Baron Bolwerkstraat 7 te Enschede

17 oktober 2016 door:

Sinds 17 augustus heeft De Baron eet-danscafé zijn deuren geopend. Een eetcafé waar u elke dag kunt genieten van onze heerlijke gerechten (maandags gesloten) onze keuken is geopend van 16:00 t/m 22:00 uur. Vrijdag -en zaterdagavond/nacht vanaf 22:00 uur wordt De Baron omgetoverd tot een gezellig danscafé voor dertigers en ouder. Wij hopen u snel […]

Eetcafé Central Park is nu Eetcafé CP

11 mei 2016 door:

Vanaf 1 april 2016 gaat eetcafé Central Park door het leven als eetcafé CP. Een bestaand eetcafé dat onder 2 nieuwe eigenaren nog leuker, lekkerder en gezelliger is geworden! Ontdek het zelf en kom langs!

INDIAAS RESTAURANT NU OOK OP ZONDAG

29 november 2015 door:

In het ecocentrum aan de Emmastraat 189 is er nu een Biologisch Indiaas restaurant met authentieke Indiaase gerechten. Gemiddeld is de maaltijd voor 90 % biologisch en fair trade. “Light of India” van Joginder Singh is open op Donderdag t/m Zondag van 16.00- 22.00. De dagschotel prijzen op hap-de-dag gelden voor het biologische eetcafe;  Indiaase […]

Sunday Roast!

24 juni 2015 door:

elke zondag een heerlijk lang- en zacht gegaard stukje vlees met krieltjes en salade. Inclusief een speciaal biertje voor 15 euro (zonder biertje 12,50)

Le Pompidou

4 februari 2015 door:

Ook Grill & Pannenkoek restaurant Le Pompidous bevindt zih nu op Hapdedag.nl!

1. 3-gangenkeuzemenu €12,50

22 december 2014 door:

naast ons allyoucaneat concept hebben wij ook een 3-gangenkeuzemenu voor €12,50 (voor-hoofd-na) en een mixedgrill (biefstuk, lamsrack, varkenshaas, spare-rib, kip) met friet en gebakken champions in roomsaus voor €11,50.

Tweede prijs gouden duyt tijdens proef-eet 2013!

8 september 2013 door:

Tijdens de afgelopen proefeet zijn we tweede geworden in de categorie “restaurants”, een prestatie waar we zeeeer trots op zijn! Dit zijn de gerechten die we serveerden: – Varkenshaas omwikkeld met spek, met een appelsaus en stukjes zoete appel – Makreelfilet met een kruiden-yoghurtsaus en gefrituurde kappertjes – Geitenkaas met huisgerookte rode bietjes en een […]